Chan's Residence-Residential Apartment by Chris Kwong

Chris Kwong Discloses The Chan's Residence Residential Apartment

Chris Kwong, the thinktank behind the awarded design Residential Apartment by Chris Kwong says, The client is a family of 4, comprising the couple and their 2 children, aged 4 ad 2 years respectively. The warm and welcoming ambience of the apartment is created via the use of natural material such as Italian travertine marble and raw oak. These, coupled with a careful selection of eclectic Scandinavian furnishing create the overall effect of a luxurious, yet comfortable family home. To further emphasis the designated children area, rock climbing walls, rope ladders and chalk board table are added as features..

Chan's Residence-Residential Apartment by Chris Kwong Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=27470

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Calls Journal homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2019 Design Calls Journal - designcalls.com - All Articles