Design Studio With Gallery by Catherine Cheung

Catherine Cheung Demonstrates The Paradox House Design Studio With Gallery

Catherine Cheung, the thinktank behind the awarded project DESIGN STUDIO WITH GALLERY by Catherine Cheung demonstrates, A split-level warehouse turned chic multimedia design studio, Paradox House finds the perfect balance between functionality and style while reflecting its owner unique taste and way of life. It created a striking multimedia design studio with clean, angular lines that showcases a prominent yellow-tinted glass box on the mezzanine. Geometric shapes and lines are modern and awe-inspiring but tastefully done to ensure a unique working space..

Design Studio With Gallery by Catherine Cheung Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26725

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Calls Journal homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2020 Design Calls Journal - designcalls.com - All Articles