Award Winning Centrepiece Living Space

William Chan Creates The Centrepiece Living Space

William Chan, the project leader of the award winning work Living Space by William Chan points out, Faced with a challenge to create roomy storage space in an apartment without highlighting its limitations - three load-bearing walls that can't be knocked down - we literally think 'out of the box'. A unique container stands boldly in the apartment to free up the space and remove clutter. With the protruding end of the Centrepiece creating a mysterious vibe, the design stretches from the hall to the bedroom, while concealing the kitchen and bathrooms. A side groove stores a pivoting dining table, while movable planes allow the decor to be tweaked when needed..

Award Winning Centrepiece Living Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=28269

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Calls Journal homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2020 Design Calls Journal - designcalls.com - All Articles